Wij zijn een educatie- dagcentrum en winkel in het centrum van Hoeven. 

Welkom bij   stichting     DOA

Kom een kijkje       nemen in

  onze winkel

Studio Spul

Plek om jezelf te

     zijn

Wij leveren       zowel

ZIN als PGB

Bekijk onze Facebookpagina

  • w-facebook

Glenn, 24

"Het is hier nooit saai, er gebeurt van alles.

Ik ben niet zo creatief, vind ik zelf, maar ben wel supergoed in bijvoorbeeld papier versnipperen samen met Lucien en doe dit ook graag. Ik sta altijd klaar voor een praatje en advies met mijn medecollega's, deze zijn trouwens allemaal schatten! Ik ben hier maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Tijdens het hersenkraken in de ochtend mogen ze van mij wel al moeilijkere engelse uitdagingen bedenken, because I'm already very good at it! "

Richelle, 23

"Ik vind het leuk om bij DOA te werken omdat ik hier vrienden heb ontmoet, we maken veel grapjes met elkaar. Tijdens een-op-een momenten werk ik aan mijn persoonlijke doelen. Nu ben ik bijvoorbeeld bezig een spreekbeurt te maken over mijn beperking. Soms doe ik ook wel eens een activiteit die ik niet zo leuk vind, bijvoorbeeld sociale vaardigheidstraining, maar daar leer ik dan wel wat van."

Dylan, 24

"Ik ben Dylan en ben 24 jaar en ik werk nu al een paar jaar bij DOA.

Mijn hobby's zijn lezen en films kijken. Ik ben gek op Disney films en vind het leuk om naar de stemmen te luisteren, ik doe deze zelf ook graag na. Bij DOA leer ik geschiedenis en ik heb net een project afgrond over de landen in Europa. Ik  sport iedere maandag. Muziek, zwemmen, kunst en gedichten schrijven staat ook vast in mijn programma. Ik heb het goed naar mijn zin. De collega’s zijn aardig en lief, maar ik baal soms wel als de deeltaxi te laat is. Het leukste vind ik dat ik heb geleerd dat er een kunstenaar in me zit.' 

OPENINGSTIJDEN DAGBESTEDING EN WINKEL

Maandag t/m Vrijdag

    09:00 - 16:00

FACEBOOK

  • w-facebook

ADRES

Constantijn Huygensplein 15

4741 AZ

Hoeven

E-MAIL

TELEFOONNUMMER

0165 502866

AGB Code

KVK nummer

© 2023 by Name of Template. Proudly created with Wix.com
 

30301497

54648084

RSIN

8513.86.040