Het team

Dit is het team van Stichting DOA. Samen met de vrijwilligers en deelnemers wordt er dagelijks gezorgd voor een fijne leer- en werkomgeving waar altijd een ontspannen en gezellige sfeer aanwezig is. ‘Je mag zijn wie je bent!’ hangt groot aan de muur en is de essentie van de begeleidingsmethode.

Willy de Gooijer-Wirken

oprichter en pedadoog

Thomas Krijnen

Susan Bongers-Jones

oprichter en masterpedagoog

Nathalie Luijkx

Maartje Kerstens

pedagoog

Emily Hendrikx

Laura van der Hoek

teamleider & begeleider

Rowena Smits

verzorgende IG

Michelle Groot Kormelink

Kevin Donkers

We doen

het samen

Stichting DOA prijst zich gelukkig met een groot aantal handen die zich op wekelijkse basis willen inzetten. Dit varieert van helpen met koken, het leren van vaardigheden op de naaimachine, het vervoeren van de deelnemers, tot klussen in en rondom het pand. We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen. Wil je onderdeel worden van het DOA team, neem dan contact op via mail stichtingdoa@outlook.com of bel naar 0165-502866 en vraag naar Susan, Willy of Maartje.

STICHTING

DOA