Links

Neem ook eens een kijkje bij onderstaande websites!

 

 stiBCO

De Stichting ter Bevordering van de Cognitieve Ontwikkeling (StiBCO) is in 1988 opgericht met als doelstelling het bevorderen van de cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling door het bestuderen, verder doen ontwikkelen en verspreiden van theorieën en methodes die geplaatst kunnen worden in het kader van ontwikkelende en mediërende opvoeding, onderwijs en begeleiding.

 

 

Per Saldo

De belangenvereniging van mensen met een persoonsgebonden budget. Met ruim 25.000 leden is Per Saldo dé belangenvereniging van en voor mensen die hun zorg en begeleiding zelf willen regelen met een persoonsgebonden budget (PGB).

 

 

 MEE West-Brabant

MEE West-Brabant biedt onafhankelijke informatie, advies en ondersteuning aan mensen met een beperking en hun omgeving. Zodat iemand zich verder ontwikkelt en zo zelfstandig mogelijk in de samenleving kan meedoen. Wij ondersteunen in alle levensfasen en op alle levensgebieden, zoals werken en leren, samenleven en wonen, regelgeving en geldzaken. Meestal is onze begeleiding van korte duur, onder het motto: zo kort mogelijk, zo lang als nodig.

 

 

 Theater Tiuri

“Huis der kunsten voor mensen met een beperking”. In Breda en Roosendaal stimuleert theaterwerkplaats Tiuri mensen met een beperking om hun talenten te ontwikkelen met theater. Onder professionele begeleiding zetten zij producties op de planken. Het kan daarbij gaan zowel om dagbesteding als om vrijetijdsbesteding. De locaties van Tiuri zijn getoetst op fysieke toegankelijkheid, iedereen moet immers binnen kunnen komen. De voorstellingen zijn een goede vorm van sociale toegankelijkheid: de talenten van mensen met een beperking worden zichtbaar in de samenleving.

 Steffie

Steffie is een site gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking. Steffie legt moeilijke dingen op een makkelijke manier uit, zoals het zorgplan, DigiD en daten.  

Openingstijden dagbesteding

en winkel

Maandag t/m vrijdag

09:00 - 16:00

Adres

Constantijn Huygensplein 15

4741 AZ

Hoeven

Social media

  • Facebook Social Icon

E-mail

Telefoonnummer

AGB Code

30301497

KVK-nummer

54648084

RSIN

8513.86.040

© 2023 by Stichting DOA. Proudly created with Wix.com